Instalator profesionist din Bucuresti va saluta

Florin Mihai,este numele meu, sunt persoana fizica autorizata (PFA) si impreuna cu echipa mea oferim servicii profesionale in domeniul instalatiilor sanitare si nu numai. Profesez in domeniu de zece ani, in care am acumulat suficienta experienta pentru a putea cunoaste nevoile si asteptarile clientilor mei. Principalul obiectiv de activitate il reprezinta realizarea lucrarilor de instalatii sanitare, termice, aer conditionat si electrice.

Indiferent de cat de grava este problema pe care o aveti va asigur ca in cel mai scurt timp ne deplasam si gasim solutia potrivita pentru rezolvarea problemei. Avem experienta indelungata in lucrul la diverse tipuri de instalatii atat casnice cat si la nivel industrial.

Pentru a va oferi o calitate exceptionala a lucrarilor dar si fiabilitate am dezvoltat colaborari cu societati importante in domeniu precum:

romstal valrom
maricon

Cauti un mester priceput, cu experienta in domeniul instlatiilor si capacitate de a rezolva rapid orice problema indiferent de gradul ei de complexitate? Ne puteti contacta telefonic 0723.940.123